torstai 16. tammikuuta 2014

Skyrim ja seksi roolipelit KIELLETTÄVÄ!


                             

Olin Tommin kanssa peli kaupassa, ostamassa hänelle turvallisia pelejä. Ostimme sen Viin, nintendo on aina ollut lapsi ystävällinen, sitä paitsi Viissä tulee se terveellinen urheilu peli. Asiasta toiseen, Tommin serkku Ilari oli myös mukana, sillä hänen syntymäpäivänsä oli pian ja hän halusi pelin lahjaksi, hän löysi pelin nimeltä Skyrim, taivasrim, se oli kielletty alle kahdeksantoista vuotiailta joten käskin Ilaria valitsemaan jotain muuta. Ilari valitsi pelin nimeltä Lollipop Chainsaw, tikkari moottori saha, varmaankin joku metsuri-karkki peli. Muutaman päivän kuluttua Ilarin syntymäpäivillä, joku oli kuitenkin sen Skyrimin ostanut hänelle, minä suutuin. Ostaja oli oma poikani, Ilarin isä Jukka, minähän toruin Jukkaa, olisin antanut kotiarestia mutta Jukka on jo 39 joten se ei ollut mahdollista.
Ilari kuitenkin pelasi Skyrimiä, pelissä oli lohikäärmeitä kuten vanhoisaa tarinoissa, hienoa, mutta pelissä oli myöskin mustaa magiaa ja saatanan ja demonien palvontaa.
















Pelissä pystyy tappamaan kenet tahansa, mustan magian voimalla ja kirotuilla paholais miekoilla. Viholliset ja kaikki muutkin pystyy
hakkaamaan veriseksi tohjoksi!




Tämä peli oli aivan sairas, pelissä oli myös haltioita, niitä kaiken pahan isän, J.R.R Tolkienin luomia epäluomia.
Pelihän oli siis sellaista fantasiaa, samanlaista kuin vaikka Harri Potter. Ne saatanlliset Harri Potter kirjat kiellettiin amerikassa koska ne kannustivat demonien palvontaan. Nuorille suunnatut fantasia kirjat ovat aiheuttaneet paljon pahaa. Suomessa on tullut tutuksi myös toinen nuorten fantsia sarja on
Fifty Shades sarja jossa on sadomasokististä seksiä! Tälläisiä kirjoja nuorille tarjotaan.
Skyrim on myös ns. "roolipeli", aikaisemmin roolipelit ovat toimineet porttina esimierkiksi huumeiden käyttöön ja satanismiin!
Nämä roolipelit ja seksifantasiat on kiellettävä ikuisesti sillä lapsetkin näkevät niitä päivittäin ja heidän mielensä vääristyy pahasti, he eivät enää voi opiskella koulussa tai edes syödä kunnolla jolloin heistä tulee laihoja, riutuneita ja syrjäytyneitä. Miksi emme suojelisi seuraavaa sukupolvea ja kieltäisi videopelejä, KOSKA RAHA. Suuret firmat saavat videopeleistä niin paljon rahaa, että ei haittaa vaikka niistä on haittaa! Taistellaan vastaan ja poltetaan videopelit ja fantasia kirjat. Annetaan lapsille tilalle vaikka pieniä kiviä joilla leikkiä.

14 kommenttia:

  1. Älä herjaa Skyrimiä jos sinua ei saa herjata >:P

    VastaaPoista
  2. Skyrim ei_ole_seksiroolipeli vaikka näköjään sellaisen siitä haluaisit..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä et luultavasti edes tiedä mitä seksi on.

      Poista
    2. Kyllä tiedän et ite tiedä perkele vittu saatana paska.

      Poista
  3. Anteeksi vain, mutta Skyrimissä ei tosiaankaan ole seksiä! Nuo syytökset ovat täysin aiheettomia, jos sinun on pakko videopelejä haukkua niin ottaisit asioista selvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Olen lukenut tuon, mutta jospa lopettaisit peleistä valehtelemisen? Skyrimissä ei ole seksiä.

      Poista
    3. toi mummo sanoo et se ei ite asentanu pelejään nii joss se joku tyyppi asensi sille seksi modin

      Poista
    4. No sitten se on oma vika jos peliin haluaa seksiä, valmiina sitä ei kuitenkaan ole niin tuo on valhetta.

      Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai nii ja ite oot saatananpalvoja...

      toisaalta suomi on vapaa maa että mikä minä oon sua arvostelemaan

      Poista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. jos arvostelisit fantasia kirjan josta on myös elokuvia ja monta osaa siis sitä kirjaa nimeltä Nälkäpeli niin sanoisit sitä kai johonkin tappamiseen innostavana joka ei ole totta

    VastaaPoista
  7. Tämä on selvästi sarkastinen blogi. Kirjoitustyylisi ei muistuta mummoa, vaan teiniä.

    VastaaPoista