keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Vasta isku ja Velvollisuuden kutsu

Toinen lapsenlapseni Ilarin(nimi muutettu) ystävä Jussi(nimi muutettu) pelaa paljon pelejä playsteissön 3:lla, peleihin kuuluu esimerkiksi Call of Duty: Modern Warfare 2 ja Lego Star Wars: The Complete Saga, ensimmäinen peli, Call of Dyty vaikutti aluksi harmittomalta, mikä voisi olla parempi kuin velvollisuuden kutsu, mutta kun Ilari lainasi peliä (Häneltä ei ole playkkaa kielletty, toisin kuin siltä Gränd tfet Autoa pelaavalta Tommilta.), sain katsoa kun Ilari pelasi, minä järkytyin! Ensin luulin, että peli olisi turvallinen, pelataanhan siinä kunniakkaiden Amerikkalaisten puolella. Eräs kohtaus sai minut kauhistumaan! Siinä pelaaja meni lentokentälle ja tekivät joukkomurhan! Lisäksi kohtauksessa ei nimenomaan saanut tappaa syntisiä venäläisiä. Ei olisi sellaista suvaittu silloin kun minä olin nuori eikä pitäisi nytkään!

 

Siitä lähtien meidän perheessä ei "Velvollisuuden kutsua" pelata, kielsin sen myös Ilarin isältä, Jukalta(nimi muutettu) joka on poikani, ja tykkää pelata tälläisia pelejä. Tähtien Sota peli oli lähes turvallinen lapsille, MUTTA Ilari sai siitä painajaisia nähtyään Daarth Veiderin, hän ei enää uskaltanut mennä nukkumaan kun hän ajatteli että Veider syö hänet.


Siinähän se veider on





Kolmas peli jonka löysin, aivan sattumalta kun olin ystävälläni kylässä. Hänen poikansa pelasi peliä nimeltä Counter-Strike, vastaisku. Ajattelin että kun se näytti samalta kuin Call of Dytu, että se on vähän niinkuin vastaisku sille! Mutta ei, pelissä pelataan terroristeinä ja pitää pommittaa kaupunki, siinä on realistista verta joka hyppää lähes silmille, sydämmeeni sattui kun näin tämän.


  • Lisäksi homo seksiä!




 Miksi lasten pelien pitää opettaa näin sairaita asioita, pelissä on jopa ohjeet pommin rakentamiseen. Lisäksi poika käytti ns. häkkejä, niillä hän pilasi muiden peli kokemukset ja lähetti heidän koneilleen viiruksia. En tiedä mikä se häkki on, ainoat häkit jotka tiedän olivat vanhan turkistarhamme häkit, silloin ne terroristi kettutytöt aiheuttivat sen sulkeutumisen ja veivät minulta ja mieheltäni elinkeinon.

Myöhemmin sain selville että tälläinen raiskintä on peleille oiken oma suku ja niitä raisketähän on paljon, kaikki ovat aivan yhtä sairaita, lapsille ei saa tälläista syöttää! Kielletään raiskinnat heti! Räskinnät ovat aiheuttaneet yhdysvalloissa Columbine koulusurmat ja kaikki muutkin väkivaltaisuudet, se pitää estää! Suomeenkin se on jo levinnyt Jokelan ja Kauhalan surmien muodossa! Kielletään videopelit!

39 kommenttia:

  1. On sulla eukko otsaa täällä videopeleistä niuhottaa ja kettutyttöjä herjata kun itse olet pitänyt eläinparkoja häkeissä TURKISTARHASSA! Hyi! Etkö yhtään ajattele muita kuin itseäsi? Kasvata v***u oma turkki äläkä tapa eläimiä naurettavaan tarkoitukseesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käyttänyt turkkejani, myin ne ja sain paljon rahaa, sen takia elän nyt mukavasti, mielestäni kaikki tuollaiset hipit pitää kieltää!

      Poista
  2. Noniin, eli rahan takia sinäkin eläinparkoja tapoit, ja nyt kehtaat väittää videopelit vain rahastukseksi. Mietippäs itseäsi..

    VastaaPoista
  3. Siis hullut ihmiset kiduttaa vaa eläimiä tolla tavalla oisko kiva ite jossain häkissä olla ja sitten turkikseksi

    VastaaPoista
  4. Niinpä!! En menisi sinuna eukko mitään mollaamaan kun itse olet kuin eläinrääkkääjä
    Tommomen on tosi raukkamaista ja lainvastaista! Hyvä että ne kettutytöt pani pisteen tolle hulluudelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei turkistarhaus ole lainvastaista, mutta turkistarhan tuhoaminen on.

      Poista
    2. Vaikka vetoaisit siihen ei se muuta tilannetta että se on kamalaa eläinrääkkäystä.

      Poista
  5. Taijat haluta ite Ritva mummu turkikseksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  6. Tuollaiset ihmiset on niin kamalia säälittäviä itserakkaita iljetyksiä kun pitää eläimiä tappaa saadakseen RAHAA tai itselle TAKIN. En tajua ihmisiä jotka on noin sydämettömiä ja säälittäviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläimillä ei ole oikeuksia, jumala sanoi, että ihmiset saavat tehdä eläimillä mitä haluavat.

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Entä jos tilanne olisi toisinpäin? Sinusta olisi varmaan kivaa istua jossain ahtaassa häkissä odottamassa kuolemaa kunnes joku hullu tulee, tappaa sut jne. Näköjään olisi sinun mielestä, onnea vaan. Minä ainakin kunnioitan luontoa ja eläimiä. Toisin kuin eräät...
      Ja jumala sitten.. okei. Jos Jumala ilmestyy sinulle ja sanoo hyppää kaivoon niin varmaan tottelet..

      Poista
    4. Eläimillä ei ole tunteita tai ajatuksia. Ja kyllä tottelisin.

      Poista
    5. Vain joku idioottimainen väittää että eläimillä ei oo tunteita tai ajatuksia ja plaa plaa NO TODELLAKIN ON sulla ei taijja olla ku väität tota

      Poista
    6. Eläimillä on ajatukset. Muttet vastannut: Olisko kiva tapa kuolla ?

      Poista
    7. Eläimet tuntee kipua siinä missä ihmisetkin. Ja tuo, että niitä tapetaan ihmisen turhamaisuuden vuoksi, on todella säälittävää.
      HYVÄ KETTUTYTÖT!

      Poista
    8. Nyt minä kyllä kiroilen. Voi helvetti, nytkö olen saanut videopelejä pelaavien vihaisten pikkupoikien lisäksi kimppuuni myös kettutyttö hipit! Miten edes löysitte blokini?

      Poista
    9. Kiroile pois :D
      Asia nyt vaan on niin että eläinrääkkäys on säälittävää, ja minä en muuten ole kettutyttö.

      Poista
    10. En ole hippi enkä kettutyttö, kiitos vaan, mutta tuollaiset ihmiset suututtaa >:P

      Poista
    11. En ole minäkään mikään kettu tyttö mieti vaan mikä ite oot

      Poista
    12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    13. Eläimet eivät tunne kipua, eivätkä ne ajattele.

      Poista
    14. Aijaa? Miks esim koira vinkasee siitä jos sen tassulle astuu? Miks koira kysyy ruokaa? Ei juma oot kyl viisas xD ja jos noi aattelet nii oot sit ite kyl saatanan palvoja .

      Poista
    15. Ai eläimet ei tunne kipua? Ei juma OOT KYLLÄ IDIOOTTI JOS AATTELET NOIN! Tunnetko itse kipua? Et vai? Sut sais siis hakata kuka vaan koska me ei tunneta kipua? Okei...

      Poista
    16. NO SHERLOCK!!!!!!!

      Poista
    17. Jos ritvalla on se harvinainen sairaus ettei tunne mitää. Voit pitää kiehuvas vedes kättäs vaikka kokopäivä etkä tunne mitää :D.

      Poista
    18. minullakin on kaks koiraa ja ja jos sä niille meinaat jotain tehdä nii minä hirtän tommoset vitun uskopaskat pillukarvoista puuhun

      Poista
    19. SIIS RÄÄKKÄÄT ELÄIMIÄ! NE TUNTEE KIPUA, VAIKKA KUN HÄNNÄN PÄÄLLE ASTUU! JA TUNTEITA JA AJATUKSIA NIILLÄ ON; VAIKKA KUN MUN UKKI KUOLI SE LOHDUTTI MUA, KUN ANNAN SILLE RAKSUJA SE ON ILOINEN VITUN PASKA RITVA! SÄ OOT IHAN VITUN IDIOOTTI! KEHITYSVAMMAISUUS ON TAUTI! NE OVAT NORMAALEJA! MIKSI MUKA "JUMALA" OLISI LUONUT HEIDÄT?! PELIT OVAT SIMULAATTOREJA! AMMUNTAPELIT OVAT NYKYÄÄN KAIKKI K-18! EI KAIKISSA PELEISSÄ OLE VALMIIKSI PORNOA! NE OVAT IDIOOTTIEN TEKEMIÄ! SINÄ ET PÄÄSE TAIVAASEEN, ENKÄ MINÄKÄÄN! TÄMÄ BLOGI ON IHAN VITUN SYÖPÄÄ! JOS POISTAT TÄN, PELKÄÄT MAILMAA, TOTUUTTA! DINOSAURUKSIA OLI! GEOMETRY DASH ON LASTENPELI PERKELEEN ÄMMÄ!

      Poista
  7. "Homoseksikuva" ei helvetti :D siinä on kuollj ruumis ja joku iha läbäl t-backaa sitä siinä :D . Mut kyl sen ymmärtää et mummot ei tajuu noita läppiä mitä ne 10v jonnet tekee nois peleis :D

    VastaaPoista
  8. Jep tbag on iha mukava ainaki bf koska se tyyppi näkee sen sen on 10v jonnekin leikki TBag ei liity seksiin tai ehk liittyy mut ei oo sitä

    VastaaPoista
  9. no nyt meni yli olen itse pelannut näitä haukkumiasi pelejä ja ne ei ole sellaisia miksikä niitä luulet olet ihan vitun tyhmä jos luulet että voit haukkua kaikkia pelejä jos pitäisit turpas kiinni KIITOS

    VastaaPoista
  10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Ritva! Sinuna rauhottuisin ja jättäisin videopelit nuorisolle. Tästä ei seuraa kellekkään muulle kuin itsellesi harmia. Koita tajuta että et voi yksin IKINÄ vaikuttaa videopeleihin tai mihinkään muuhun! Tiedän eetä maailmassa on paljon seksismiä mutta se vain täytyy hyväksyä. Ihmiset tienaa elantonsa kyseisellä asialla ja muut ihmiset käyttää sitä hyväksi.
    Me pyydämme. Sammuta tämä blogi! -DedSec/

    VastaaPoista
  12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Vittu oot vammane tapa ittes ritva eläimet tuntee kipua autisti ja vittuku suomennat ne pelien nimet sut pitäs laittaa häkkiin

    VastaaPoista
  14. ei koulu surmat videopeleistä johdu vaan jostain muista ongelmista! tai siitä, että heikkohermoiselle on ostettu joku peli!

    VastaaPoista