maanantai 14. huhtikuuta 2014

Arvostelussa Harry Potter, Minun blogiani on katsottu yli 1000 kertaa

Ihmiset selvästi ymmärtävät asian jota yritän kertoa, onhan tätä blokia katsottu jo yli tuhat kertaa. Haukkumis kommentitkaan eivät haittaa, sillä mitä muutamasta haukkujasta on haittaa, kun useammat selvästi pitävät opetuksistani. Siirtykäämme päivän  aiheeseen, suositut Harri Poter elokuvat, nuo saatananpalvontaan houkuttelevat elokuvat on kiellettävä! Tosiaan, olen osittain siirtynyt videopeleistä elokuviin, sillä minä en ole huomannut mitään uutta huolestuttavaa.

Harry Potter-elokuvat ovat hyvin suosittuja nuorten elokuvia joissa nuori poika käy noita koulua. Kyseiset elokuvat sisältävät raakaa verellä mässäilyä, noituutta ja saatanallisia rituaaleja. Se on houkutellut nuoria jopa uusnoituuteen, nämä pakanoiksi ryhtyneet nuoret sitten uhraavat kissoja ja vauvoja ja tuhoavat omaisuutta.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/ba/Paganavebury.jpg
Minun ja mieheni turkistarhan tuhonneilla terroristi kettutytöillä oli jonkinlaisia yhteyksiä jonkinlaiseen uusnoituus ryhmään. Minun mielestäni Suomeen pitäisi saada inkvisitio tuhoamaan tälläisen epäpyhyyden! Minä todella katsoin elokuvat ja se oli aivan kamalaa, erilaisia hirviö olentoja pomppi ympäriinsä. Elokuvissa ei ollut minkäänlaista juonta, vaan pelkkiä taika rituaaleja ja tappamista. Miksi tälläinen roska on päästetty Suomen elokuvateattereihin ja televisioon? Haluaako hallitus, että seuraavasta sukupolvesta tulee tunteettomia demonin palvoja hirviöitä. Törkeää toimintaa kyllä tämä!

Monet nuoret harrastavat masturbointia katsoessaan näitä elokuvia, sillä niissä on vähäpukeisia naisia. Esimerkiksi lapsenlapseni Tommi ja hänen isänsä tunnustivat harrastaneensa kyseistä aktia. Miksi nuorten annetaan katsoa elokuvia joita katsoessaan he voivat masturboida. Minä ehdotan, kielletään Harry Potter!

31 kommenttia:

  1. Ei oiken vaikuta että oot mummo ku oot nähny nää pelit mistä oot kirjottanu ja osaa oot pelannu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, oletkohan edes mummo kirjaa lukenut kun tuollaisia syytöksiä sepustat.

      Poista
    2. Puhunkin elokuvista, mistään kirjoista en ole kuullut.

      Poista
    3. No kannattaisi, sillä mitään johtopäätöksiä on turha vetää jos asiasta ei ole mitään tietoa. Oletko lukenut LotR:ia?

      Poista
    4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    5. Miks valitat että sua haukutaan kun ite kirjotat tämmösii juttui sun lapsesta ja lapsenlapsesta? Eikö yhtään kello tikitä?

      Poista
    6. "Mikä on LotR" Nio eikö sun v*ttu pitäs tietää kun kerran sitäkin kauheasti täällä blogissasi julkisesti haukut, etkä ole sen vertaa perillä asioista. En menisi haukkumaan jos en tiedä mitään..

      Poista
    7. HARRY POTTER fan forever7. maaliskuuta 2015 klo 8.43

      Miten sä voit sanoa harry Pottereista noin? Ymmärrätsä miten paljon se loukkaa esim. HP faneja?Ja ne leffat on vaan normi leffoja, kaikki leffat on ton tyyppisiä nykyään!!!Esim. PotC, LotR, sun muut, ei sen sua pitäis haitata jos joku tykkää niistä?!Ootko edes lukenu kirjoja?? Ne on aivan eriasia!(oon lukenu ne kaikki 6 kertaa) Joten ymmärrä, niissä ei ole mitään pahaa!!Senkin voldemort!

      Poista
    8. Haittaa, kyseiset kirjat ja elokuvat ovat suoraan saatanasta, enkä voi antaa nuorten tykätä asioista, jotka vievät heidät helvettiin. Suojellakseni lapsia ja nuoria, minua ei haittaa loukkaanko heitä vai en.

      Poista
  2. Ei, enpä ole nähnyt yhtään kommenttia jonka mukaan blogissasi olisi hitustakaan asiaa.. Minun mielestäni (ja näköjään kaikkien muidenkin kommentoijien) Suomeen pitäisi ennemminkin saada järjestö joka kieltäisi lopullisesti kaikenlaiset säälittävät sekopäät jotka tappavat viattomia eläimiä turkistarhoillaan saadakseen rahaa. RAHAA! Ja sinä kehtaat väittää videopelien olevan sellaisia, en menisi sinuna huutelemaan kun itse harjoittaa tuollaista.. hyvä kettutytöt!! Eläinparat eivät enää joudu kärsimään tuollaisista ihmisistä jotka teurastavat eläimiä rahankiilto silmissään. Ja sitten aletaan niuhottaa elokuvista ja videopeleistä... voi yhden kerran on jollakin huvit! Todellisuudessa tänne sataa kommentteja jotka ovat kaikki lukemani olleet samalla kannalla kuin minä.. säälittävää videopelien ja elokuvien haukkumiatq ja mustamaalaamista, josta suurin osa on osoittautunut vääräksi tiedoksi. Lisäksi poistat joka toisen kommentin ja itse jatkat hyvillä mielin näiden kirjoittamista. Mistähän lie kaivat nuo keksityt "faktasi"? Kysyn vaan.
    Ja tiedoksi, sen nimi on Harry Potter, ei Harri.. Huomaa myös Klonkku, ei lonkku..ja muut virheet jotka ovat kuin suoraan seitsemänvuotiaan kädestä.
    Esimerkiksi yhdessä postauksessa väitit Skyrimiä saatanalliseksi ja demoninpalvonnalliseksi roskaksi, jollaista qinoastaan blogisi on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii eli ajattelisit vähän ennen ku kirjotat Ritva mummu ja otat asiosta selvää

      Poista
    2. Näin!
      Ja miksi poistat nämä kommentit jos itse haukut täällä ensin kaikkea ja sitten alat valittamaan että sinua haukutaan! Ja ehkä kuitenkin sinua haukutaan kun kirjoitat kaikkea p**kaa tänne nettiin.
      HUOM! Jumala ilmestyi minulle ja käski lopettaa Ritva mummon sekoilut

      Poista
  3. Miten niin elokuvassa ei ole juonta? Oletko edes tajunnut elokuvaa sitä katsoessasi, kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin tulee tänne haukkumaan elokuvia ja pelejä joista ei tajua mitään!! >:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun ei tarvitse tajuta mitään nykysukupolven sairasta hömppä roskaa tietääkseni, että siinä ei ole juonta!

      Poista
    2. HP:ssä on juoni. Samoin LotR:issa jota haukut täällä aivan syyttä, se ei ole aiheuttanut minkäänlaisia haittoja nuorille, se on klassikkokirja, ei siinä ole mitään kiellettävää. Jos et kestä edes sellaista kirjaa älä lue. Ja siinä on erittäin hieno juoni.

      Poista
    3. Itse asiassa siinä on juoni muttet näköjään sitä tajua.. myös LotR:issa on erittäin hieno juoni, ja siitäkin olet kehdannut valehdella ja mustamaalata sitä vaikket ole perillä asioista. Oikeasti.

      Poista
  4. Ei pahalla mut kuka paljastais mummollensa että masturboi?

    VastaaPoista
  5. Minä olen Ritva Mummo ja minä itken kun minua haukutaan. Yhyhyyy :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä et ole minä, olet varmaankin sellainen "Jonne"

      Poista
    2. Miksi minä haukun itseäni jonneksi?

      Poista
  6. ei elokuvia voi tehä ilman juonta vittu et oot sekasin

    VastaaPoista
  7. ehdotan että kielletään tämä blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo nauraisin kun tää bloki olis poisettu :D

      Poista
  8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Huomaa et elokuvamuoti on vähän muuttunut. Niinku maailmakin. Monessa nykyajan elokuvissa on fantasia/yliluonnollinen teema kyseessä. Niin on myös meidän suomalaisten vanhassa ja arvostetussa Kalevala-kirjassa. Mene sitä sitten haukkumaan.

    Ja miten niin Harry Potterissa ei ole juonta? Oletko edes nähnyt kaikki Harry Potterit? Tarinan juoni kehittyy jatkuvasti elokuvien edetessä eteenpäin ja monet tyhjät aukot, joita edelliset elokuvat ovat jättäneet, selitettiin viimeistään viimeisessä Harry Potter-elokuvassa. Ja jos joku kohta jäi erityisesti vaivaamaan niin kirjastahan sen saa selville.

    PS. On ihan normaalia ja terveellistä varsinkin nuorten masturboloida. Sukupuolesta riippumatta. Itsetyydytys esimerkiksi helpottaa stressiä, parantaa vastustuskykyä ja itsetuntoa. Itsetyydytystä on käytetty jopa terapiakeinona. Ja eikö se olisi parempi kuulla toisen suusta rehellisesti myöntävänsä itsetyydytyksen kuin löytää yllätyksenä lehden/elokuvan ynm., jossa on vähäpukeisia naisia/miehiä? Ja miten liität Harry Potterin elokuuviin jossa olisi hyvännäköisiä vähäpukeisia naisia/miehiä? Mielestäni yksi syy, miksi pidän Harry Potter-elokuvista on se, etteivät henkilöt ole aina kirkassilmäisiä hollywood-kuminaamoja vaan tavallisen tallaajan näköisiä ihmisiä. Eikä hahmoja luetella täydellisiksi, vaan heillä kaikilla on omat vikansa ja vaivansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen muinaisusko ja Kalevala ovat pakanismia ja vastustan niitä.

      Poista
    2. Samantien voit haukkua koko maailman, joka on täynnä tätä sun "pakanismias". Meet sitten minne tahansa aina voit törmätä erillaisiin uskontoihin ja jumaluuksiin, joilla on sitten omia "erillaisia hirviöolentoja".

      Poista
  10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Harry Pottereissa ei oo mtn vähäpukeisia naisia/miehiä, paitsi poikkeuksena KVssa Hermionen ja Harryn suutelukohtaus Ronin ajatuksissa... Ja katsoin itse kaikki elokuvat, en ole lukenut kirjoja, mutta ymmärsin juonen heti. Ja elokuvahan perustuu J.K. Rowlingin kirjasarjaan.. Eli jos mielestäsi HPssä ei ole juonta, niin älä syytä elokuvaa vaan sitten kirjailijaa... Mutta sen sanon että Rowling on mahtava kirjailija! <3 Eikä sun tarvii tulla joka ikiseen kommenttiin päätäs aukomaan! Tietty sulla on oma mielipide asiasta, mutta vois sen ilmaista vähän kauniimmin!

    VastaaPoista